Bess

valborg

hej! kom hem för ett tag sen och har duschat och sånt.. Nu ska jag sova tror jag, fick världens huvudvärk. Efter detta ska jag köra min syrra till lerums station, sedan ska jag själv hem och göra ordning mej. Ska på ferre u know, haha får se hur det blir, men jag får umgås med mina vänner i alla fall så om det är tråkigt får vi väl hitta på något eller nåt..

Vet att uppdateringen suger och kan inte lova ngt mer inlägg idag, fan vad tråkigt, yepp yepp!
men vi hörs imorgon annars!

pusssoutside looking in

hejsan!
tänker inte sitta här och ursäkta mej osv... utan tar dagen , yeeah..
Idag hade vi engelska nationella writing, vet inte hur det gick eftersom jag aldrig vet när det gäller min engelska. Sedan efter det hade vi helt vanliga lektioner, eller vissa trodde att vi hade slutat efter nationella, så vi var väl typ vara fem stycken på engelskan då vi tittade på någon helt meningslös film, när han sa att vi skulle titta på en film tänkte vi en film inte en faktafilm och den italienska maffian. Anyway sedan hade vi syslöjd och då var vi bara tre stycken, så det avr gött och vi fick mycket hjälp. Vi gör hoodtröja med tryck på, tror på att det kommer bli bra faktiskt. Ni kan få en smygtitt om ni vill haha,;)
Nu ska jag börja skriva på någon spanska som ska lämnas in imorgon, lyckat! yeeeahlife isn´t perfect

godmorgon, eller ska jag skriva god förmiddag? vaknade typ vid sju idag, men jag hade faktiskt ingen mer lust att sova då faktiskt men låg och drog mej, och Josse sov ju som en gris så japp. Hon åkte vid tio för hon skulle träna, så nu ska jag ta det lite lugnt.
Sedan är väl planerna plugg och så vill jag titta när qviding möter Jitex. Får väl se för mamma och pappa avr lite oense om vem som skulle köra och lite grejer, haha!
Annars tackar jag nog inte nej till att sitta här och titta gossip girl hela dagen. Har ónt i mitt knä idag och ipren är slut, så jag får stå ut.
Men vi hörs väl senare

 

nighty

godnatt!
vart med josse idag så har inte bloggat något. mer information imon typ,


byeeecozy time

godmorgon!
Hade hur mysigt som helst med pappa igår och vi snackade vårat språk, när hela familjen är hemma så är fyra stycken bara gjorda av hästsnack så 80% av snacket på middagsbordet handlar om dem och hästar. -.-
Anyway vi kollade på Hobbit, och vi är inte klara än, men jag älskar såna filmer! Dem är så overkliga , jag kan verkligen inte titta på verkliga historier för då drömmer jag mardrömmar inte kul:(
men i alla fall , idag ska min lilla syster ha kalas och sen så kommer Josse och sover över här, får se vad vi ska hitta på.

Nu ska jag duscha och sånt. vi hörs senare under dagen

pusssmagont

hej! fick verkligen jätte ont i magen precis innan jag skulle börja så jag klarade inte av att utföra hela passet :( Kallsvettades som bara den, varför kom det så plötsligt?
Pappa körde hem mig så nu är jag hemma, och ska väl titta på GG eller nåt.
lyckad fredag och sånt

hej!

 

ATM

påväg till sjukgymnasten, och ska göra hårt! Har ett nytt program nu så det blir bättre:)
Nästa vecka ska jag till och med få börja springa! åååh vad jag längtar!!!
vi hörs

kysssamen tjänna

tja!
Jag är verkligen sämst just nu, haha men inga fler excuses. ni som är ungdomar vet ju hur hektiskt våra liv ´är ibland. Har faktiskt inte gjort så mkt idag, varit i skolan , städat mitt rum, skrivit klart tre uppsatser och tittat på revange! nice live jag har ...
Imorgon i alla fall ska jag till sjukgymnasten på morgonen,sedan skola, sedan så har jag och pappa hel kväll tillsammans, haha standard, att det blir pizza eller nåt då! ha!
vi hörs imorgon!

pusssssNP engelska

hej!
kom precis hem efter att ha varit i skolan och skrivit två delar av de engelska nationella. Suger på engelska så det gick inte särkillt bra, men jag gjorde mitt bästa och det är de som räknas.

Nu ska jag vila är sjukt trött och har ont i magen, så ska titta på GG, sedan ska jag göra ordning mig för att åka in till stan igen och köra rehab.
see you laterchanges

hola amigos!
Skulle egentligen träffat Ella idag men hon mådde inte bra så jag fick åka hem, så det var la lite segt, men jag ska kolla på matchen mellan Öis- Gdff ikväll mina gamla lagkramater spelar i båda lagen, det är väl lite nice:)

Nu ska jag äta är svin hungrig sen så får jag väl hitta på något som jag fördriver tiden med.. yes yes!i love you more

hemma äntligen, är helt slut typ, haha ! Sjukgymnasten gick bra och vi ska öka med vikter och övningar redan på onsdag så det känns bra ! :)
Nu ska jag äta, duscha och sedan ska jag fixa med en komplettering jag fick. Sedan ska jag göra klart en sak som ska vara klart vecka 19 så slipper jag tänka på det, as nice!
Kommer nog inte hinna plugga så mycket resten av veckan, så tar tillfället i akt typ, haha!
Jag skulle behöva städa mitt rum också så ska nog göra det också, fullt upp gillar jag, för innan jag sover ska jag titta på GG också... det var inte bra att jag började titta, kan inte sluta :(

jaja, hejdå så länge!on my way to ....

sjukgymnasten!
dagen har varit helt okej, och hoppas på att det inte är något som förstör den.
Hör av mej mer sen när jag kommer hem, datan döör snart!

pussssshello darlings

hej! hur kass uppdatering som helst, men min mobil blir helt konstig om jag bloggar därifrån så därför måste jag blogga från datan vilket faktiskt jag inte alltid har med mig.
I alla fall, jag har bara slöat resten av dagen, kollat på GG och packat och sånt för imorgon.

Imorgon blir det skola, och sedan sjukgymnast. Så det blir ju gärna nice! Vill tillbaka snart asså, till sommaren måste jag vara tillbaka, vill inte missa språkresan som jag har längtat efter hur länge som helst! Så kommer verkligen göra allt för att det blir så.
Vill bara säga att jag tycker det är ganska komiskt att folk tror att man inte är skadad längre för att man inte går på kryckor längre. Förtjänar man inte lite respekt och omtanke ändå? Även fast man inte går på kryckor? hmm?