Bess

give you heart a break

hej!
Mår inte alls bra nu. Hatar att säga det. Men så fort jag kommer hem och är för mig själv vill tårarna fram. Brukar inte vara långsiktig, men jag kan verkligen inte förlåta... det gör ont i hela kroppen och det svider innerst inne.
Är fortfarande sur från igår, för denna gången tänker jag fan ge upp. Jag vet att mitt motto är att vägra ge upp, Men kan ju inte hålla fast vid något som hela tiden sårar mig. Är så besviken och arg. Och ja jag hatar verkligen när det går över till tårar. och jag hatar när det går utöver andra. Och jag gillar verkligen inte när folk frågar vad det är. Om jag skulle vilja att ni skulle veta så skulle jag berättat det, så det sååå.

I alla fall, med detta vill jag säga att bloggen är det sista jag vill tänka på. Och även om jag har bloggen just för att kunna skriva av mig så vill jag inte skriva varje dag om hur dåligt jag mår. och tycker synd om mig själv och så vidare.
Kommer tillbaks på riktigt när jag har något vettigare att skriva!

 

sometimes i just want to give up

hej! sitter i skolan, och jag vill bara åka hem. pallar inte... så himla sur att jag bara vill göra sönder något... men anyway.. skolan slutar fyra sen drar jag hem, sen är det träning... hoppas på att lätta på humöret senare... just nu går det inte....
funkar att lägga upp bilder, heelt sjukt irriterande

ajjdå

hej! uppdateringen blir ju bara sämre och sämre:(
men i alla fall tränat idag det kändes hyfsat bra, sen när jag kom hem kom farmor och farfar på middag, så planerade vi Spanien resan... jag felicia och saga ska åka tillsammans med farmor och farfar och åker hem själva, så det blir hur nice som helst! nu ska jag titta på bones

i still thinking about you

godnatt alla läsare! det blir mer för varje dag, så glad blir jag  nu ska jag ligga och tänka lite sen ska jag sova, träning imon halv två, så kan inte sova hur länge som helst...


godnatt

är verkligen jätte trött nu, har gått igenom alla bilder på pappas data, rensat dem också! de tog runt tre timmar! men jag hittade många bilder som jag kan ha användning för!
jag åker vecka 11, så det kommer nog inte bli någon uppdatering, men just nu håller jag på att fixa tidsinställda för hela veckan! därmed kommer ni få veta en hel del om min relation till min familj och sanningar från förr!

det finaste någon kan få

Du är fin som du är
När du står med mig här
Gör dig inte en massa extra besvär
Utan var den du är och så ska du få se
Du är värd allt som livet kan ge

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

Alla har vi nåt bra
Nåt som andra vill ha
Även om det inte känns så var dag
Det är upp till dig och även till mig
Att se till att allt ordnar sig

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

Sprid glädje och du får dubbelt upp
Älska och du förstår
Får mig att förstå att en vän som är så

Är det finaste någon kan få
Är det finaste någon kan få


 

something happened

godmorgon!
Det blev ingen bra uppdatering igår, sorry för det. Hände saker jag inte vill ta upp här :D
Och ni undrar säker vad jag gör uppe så här tidigt på ett lov, men jag har fixat ute hos hästarna och sånt. Hade tänkt gå och lägga mig efter men det kunde jag inte.
Idag är jag helt ensam hemma så det ska jag ta vara på.// Bess

Få en tjej på fall

Hej! Det verkar som att du har koll på det mesta! Kan inte du skriva riktiga seriösa tips om hur man ska få en tjej på fall?-Alex

haha tack, vi får väl se! Fick nämligen tänka ut en stund, eftersom jag aldrig har försökt få en tjej på fall, men jag fick tänka ut på vad jag faller för.

Om du ska få en tjej på fall handlar ganska mycket om hur länge ni har känt varandra.
Men om man ska börja från början och ta kontakt. Det brukar oftast vara det svåraste. För att man är rädd att man ska bli nobbad osv. En bra sak ganska diskret är att likea bilder på facebook, instagram , det gör att hon kanske klickar in på din facebookprofil och får ett hum om vem du är. Vilket hon troligtvis gör om hon inte får 100+ likes. Men verka inte för besatt! Gilla inte alla statusar osv. Bara nya bilder om hon lägger upp några, annars kan du ta någon gammal så att hon verkligen ser att du har gillat den eftersom ingen annan har gjort det på ett tag.
Om hon börjar gilla dina bilder kan bli en spark i baken. Då ser hon dig verkligen. Men om hon inte gör det så bör du kontakta henne ändå. Var du skriver det första du gör, är upp till dig. det bästa är om man är ärlig och uppriktig. 
Det som är viktigt nu för tiden det är att man ska vara noga med så att hon inte tror att det är en facerape av något slag. För då kanske hon inte svarar. Men ni killar är så fantasifulla och kärleksfulla så ni kommer säkert på något. Komplimanger är bra. Men om hon inte verkar alls intresserad eller inte ens svarar, så får ni nog ta en funderare.

Men idag är det alla hjärtans dag och då är alla medel tillåtna. Ni kan skicka blommor, brev eller så kontaktar ni dem och ser om dem vill träffas ikväll! Eller någon annan dag i veckan eftersom de flesta redan har bokat in sin kväll. Idag är inget pinsamt. Kom ihåg det, bara lätta på känslorna!

Alex, jag hoppas detta blev bra, vet inte riktigt vilken situation du sitter i. Men kontakta mig på facebook, Rebecca Gustafsson. Så kan vi ta det där!
alla hjärtans dag

hej! Tror att det är många som drar till med den rubriken ! inte sant?
För mig är det ingen särkillt speciell dag. För själv är man singel och ska leva livet medan man inte är bunden till nån! eller nåt....
Jag har faktiskt en dejt så det är  ju tur det att jag inte är forever alone. Dock är dejten flera mil härifrån, men det känns bra ändå ..

Nu tänkte jag äta frukost, men funderar starkt på att vänta i en timme och äta lunch direkt eftersom det är träning sedan och jag behöver gå härifrån tjugo över ett. Vi får la se!

jag vill bara pusha de killar och tjejer som är kära att verkligen ta chansen idag och göra något bra av det! Var är det värsta som kan hända? Pinsamhet... som går över efter en vecka, så kom igen nu! Fler glad ansikten vill vi ha!// Bess

look at me, i am stronger then before

helt ärligt, det känns sjukt bra att säga det här.
Jag mår fruktansvärt bra, och jag är stark nog att inte ta skit från andra.
Jag har bara växt och växt det senaste.
Därför vill jag tacka alla idioter som sett ner på mig.
Jag vill tacka alla vänner för att dem har trott på mig
Jag vill tacka mina älsklingar för att dem har funnits här i vått och torrt
sedan vill jag ge mig själv en påminnelse om att aldrig glömma av vem jag är.only fools make mistakes

hej! Helt sjukt vad trött jag blev nu då...
kom hem för en stund sen. Sett ego då, den var sjukt bra! Handlingen var verkligen super bra, och jag är verkligen glad att jag såg den, något helt annat än att se den hemma tycker jag :) Fast jag kommer se den hemma också:)

Nu ska jag se på säsongstart av Greys Anatomy.. älskar den ..
sedan har jag fått en kommentar om att jag "måste" berätta om vad som hände under natten häromdagen, att om man har sagt A så får man säga B..
Men det är faktiskt privat! Även om jag skulle kunna berätta det så gör jag det inte, för mitt liv är mitt. och jag tänker inte heller berätta för jag gillar inte när folk ska låtsas vara medlidande och att det bryr sig.// bess

what ever you decide to do make sure it make you happy

hej!
vaknade av solen för en stund sen, gött att den vågar visa sig ibland.
Mina nattgäster drog för längesen. Berättade jag nånsin det? att jag hade nattgäster? Tror inte det...
anyway, dem stack vid åtta-tiden så då var jag uppe och sa hejdå, sen gick jag och la mig igen och sov. Nice!

nu till dagen då. Först nu ska jag gå ner och äta en god frukost. Sedan ska jag ut till stallet och hjälpa Felicia men Emelies häst. Och se till så att hon inte ramlar av osv. Sedan ska jag in göra ordning mig. Sedan drar jag in till Gbg, och träffar Viccan! how nice? Det är år sen vi sågs så det här är verkligen hyper nice! Vi ska titta på bio, Ego blir det. Har hört väldigt bra om den så det blir nog bra det!

have a nice dag!

checka Viccans blogg! http://www.nattstad.se/viccanklingvall// Bess

never let go of your dream

 då var jag ett flickebarn, utan förutsättande meningar och inte heller ett hum om framtiden. Där log jag mitt bredaste leende när mamma kom hem med nya leksaker eller när pappa tog sin tid att låta mig sitta på hans axlar. Det där leendet var av färsk vara, helt äkta. Det där kakmonstret var jag också, jag åt alltid en himla massa kakor på kalas. Det fanns inga bekymmer om det var pinsamt att äta för mycket. Man tog alltid i smyg så att mamma och pappa inte kunde se. Jag var det där lilla barnet som älskade att leka restaurang och frisör. Jag ville bli artist det var allt jag ville bli. Jag älskade att dansa, och jag kom ihåg det där ögonblicket när mamma ringde och frågade vilken färg jag ville ha på balettdressen jag skulle bära, även fast det var självklart att jag ville ha rosa. Jag var överlycklig! Jag kom ihåg de gånger då jag och min lilla syster uppträde för hela släkten, då visste jag inte ens hur det låter när man sjunger falskt. Jag kommer ihåg första gången jag satte mig på en häst. och jag kommer ihåg den gången då jag verkligen bestämde mig för att sluta. Nu ser jag inte världen som den drömvärlden, de drömlivet jag skulle leva. Nu ser jag den med MINA ögon. Jag kan se att det enda som kan påverka min värld, min framtid är jag och ingen annan. Jag lever för att vara perfekt, inte något mitt i mellan. Jag vill inte få uppmärksam för att jag är ett badass. Jag gör det som känns rätt. Jag gör det som är rätt. För om magkänslan säger något så är det så! och ingen kan ändra mitt sätt att se livet på. Om jag vill göra den till min drömvärld så gör jag det. Även om den aldrig kommer bli perfekt, så strävar jag ändå efter det! och det är de som spelar någon roll. Kom ihåg det.you are always on my mind

hallu! Skulle bloggat förut men nattstad dampade? Men nu kom jag in så det var ju tur för dem, aaah!
träningen var hyfsat, tyckte det var lite kul när vi var så få, fast ändå inte....
anyway, det blev filmkväll som blev kvällens planer. Jag tittade även på en intervju med Pia Sundhage, man fick veta väldigt mycket om hennes filosofi, och hur damfotbollen har brett ut sig! Det var sevärt i alla fall, absolut!
now, iam just chillin in my bed med älsklingen :O okej nallen dåå...

morgondagens planer är.. NEJ det får ni inte veta än , höhö spännande va?
okej, jag vet att jag är konstig men bitch please

juste ! jag har också bytt header eller bloggtoppbild whatever vad ni nu kallar det, blev dock inte såå nöjd och det är gamla bilder osv.. så det får bli en ny så snabbt som möjligt!