Bess

Thursday

hej!
Idag har varit en helt ok dag. Gick i skolan till halv tre. Sedan drog jag hem käkade, sedan gjorde jag några ärenden. Kom la hem för ett tag sen, sitter och pluggar lite spanskaläxa tills imon. Najjs är lika med bajjs.
Jag skulle skriva dethär inlägget i inlägget innan men så letade jag efter en bra rubrik och vips så kände jag att jag hade något roligare att skriva om.. haha ååh pallar inte. Alldeles för trött känner jag.

Anyway, hoppas alla har haft en bra dag! Så ska jag spendera lite tid innan jag somnar till att fixa tidsinställda.// bess

Lost time is never found again

Om jag får säga det själv är TID en av de saker jag är rädd över. Ja det skrämmer mig faktiskt. Och det är just tiden som sätter en sådan press på oss. Vi har alltid en tid att passa.Man ska gå upp en viss tid, så att man hinner med bussen på morgonen , efter det en till buss, när skolan börjar. när alla lektioner börjar. För jag menar, om man kommer försent till skolan alla dagar står det i resultatet. Hur mycket kan det påverka vår framtid? Hur mycket ställer det till för oss? Jag menar man kommer alltid ha olika tider att passa, hela tiden.
Allting handlar om att visa respekt för andra människor helt enkelt. Man ska komma i tid till skolan för att lärarna är där för att jobba och tjäna pengar. Samma sak om man jobbar med någon affärsidé man kan inte komma försent till ett möte för då riskerar man att bli av med en kund som man skulle tjäna pengar på.
Tiden har kontroll över våra liv, helt klart.
 säg vad du vill, det berör mig inte

be strong, vafan!
mitt hat för människor som blir starka på att bryta ner andra, växer för varje dag!
Så länge det finns kommer jag alltid hata det. Och för varje ord växer jag.
Så nej, se mig ögonen och säg det, säg det utan dina idioter till kompisar, säg det om du så måste säga det!
Men tänk på när du väl säger det, är du så jäkla perfekt själv?


 

Jag är en ängel, jag har bara inte lärt mig flyga än

Hello,
kom hem för två timmar sen kanske? Träffade några inne i Lerum efter skolan så fika vi och snackade en massa. Jätte mysigt, javisst. Kom hem vid halv sju kanske. Käkade och sen satte jag på Step Up Revolution. Me gusta mucho! Gillar filmer där det händer saker hela tiden och jag älskar dans. Dansade faktiskt förut som liten, men slutade vid 12 årsåldern? :S
I alla fall, nu är jag hemma och jag sa igår att det skulle bli bättre uppdatering och jag höll inte det löften, ajddåå
och detta är ett helt meningslöst inlägg så jag tänkte plocka fram några goa sommarbilder!SMR 10,11,12
Alla älskar mina glasögon.. dem va fett sköna i alla fall

// Bess

Sofia Myllymäki

morsningen!
Vill bara uppmärksamma en bra vän of mine.
Jag vill bara att du ska veta att du är en sjukt go tjej med många bra egenskaper. Kan prata i princip om allt med dig. Och det är väldigt bra. Vi träffas ju varje dag så det är bra, för man kan alltid komma till dig om allt.
Hon är sjukt snygg också och singel!
Så ni kan följa henne på instagram (sofiamyllymaki) och adda henne på facebook.Sofia Myllymäki)!

'

// Bess
 

you lost me when you fall for someone else

tjena tjena mitt mellan bena!
hoppas er måndag har varit bra, för det har min varit :)
kom hem för en timmes sen efter ett gött fyspass med laget. Världens goaste känsla efteråt!
Nu är jag trött som bara den, så ska lägga mig och börja kolla på en film mamma har hyrt som hon ska lämna tillbaka snart och tyckte jag skulle se den ;)
Det är mina kvällsplaner.

Imorgon hoppas jag på lite mer intressanta inlägg än detta, hade tänkt skriva lite under rubriken tankar och åsikter.. så ska fundera på vad jag ska skriva om.

puss hej leverpastej
Här får en bild med "ner med näsan och ut med läpparna" och en "fejksmile"
Bara för att jag gillar att se ut som alla andra!

// Bess

Monday, go and fuck yourself

Godmorgon!
Då var det då måndag igen. Inga kommentarer assåå. Måndagar är långa och sega, ååh orkar inte:(
I alla fall, sitter på pappas kontor och pluggar.. jag kan inte plugga så bra på helger och framför allt inte de dagarna som jag inte tränar. Tisdagar och torsdagar är jag ledig och man säger att man ska plugga , nejdå då gör man massa annat. I alla fall, brukar plugga på rätt bra här på morgonen, det är då man har all energi på morgonen.
I skolan har vi fotboll, sen har vi typ 2 timmar rast , sen engelska och sen slöjd. Så det är inte så jobbigt men fy vad tråkigt. Kunde ha slutat två timmar tidigare om vi inte hade haft den rasten ...

Ikväll blir det fys med laget. GÖTT!
nu ska jag återgå till mitt, vi hörs!// Bess

You light up my world like nobody else

ska snart slagga känner jag. Huvudet håller på att explodera snart , min lilla syster är verkligen inne i en sån där trotsålder nu. Hon får utbrott för allt.
I alla fall ska bara platta håret först och packa klart väskan för imorgon...

några favorit quotes!godnatt

// Bess

om jag hade varit svag, hade jag stannat kvar

hej!
händer inget speciellt, ganska gött. För jag kunde inte sova inatt, var så mycket tankar och känslor som sprang runt inom mig så att jag kunde inte bara sova.  Så jag är trött nu.

Jag håller på att planera veckan och så. Försöker ju träffa gamla vänner som man inte träffat på år, så det ska nog bli kul.  Sedan vill jag också berätta att det är 2 veckor kvar till sportlovet! wihhoo!
// Bess

Jag inte social?

Folk har fått den uppfattningen om att jag går i skolan och sedan åker direkt hem och pluggar? :S
Jag vill bara reda ute detta med att säga att jag tränar i princip varje dag. Träffar kompisar osv på träningarna. Jag kommer hem klockan sju-åtta varje dag så nej jag hinner knappt plugga på vardagarna.
Därför blir mina helger oftast lata dagar eftersom min kropp ofta säger emot. Och jag brukar plugga då eftersom jag inte hinner/kan plugga annars för att jag har annat att göra och för att jag är trött.
Men för att jag sitter och pluggar helgerna behöver inte betyda att jag sitter där hela dagen utan att göra något. Ibland kan det bli så om jag ligger efter en massa. Och vissa saker är svåra att göra i skolan ...
Men jag försöker hinna träffa kompisar, och jag vet att det har blivit väldigt mycket en person. Men det är för att jag måste prioritera tiden, vilket betyder att jag träffar den personen då jag kan. Sedan har jag en massa kompisar jag inte träffar lika ofta som jag vill. Jag har bestämt mig för att ändra det, så jag kanske kommer "verka" mer social.

sedan berättar jag inte allt jag gör här på bloggen.

peace och godnattsaknade kompisar som jag ALDRIG träffar längre :(

 

// Bess

I think i am back

hej!
Jag kan inte lova något , men nu är veckan över så skönt! och jag kan äntligen lämna allting dåligt bakom ryggen.
Veckan började inte särkillt bra men den har banne avslutats bra kan jag säga ! :)

Den började ju med att min syrra bröt foten osv osv. Sedan blev det massa knas hela måndagen som slutade med att min kanin dog i måndags. I tisdags var jag helt utmattad så jag gick till skolan längtade hem hela dagen kom hem och sov resten av kvällen.
Träningar och sånt har varit bra, idag gick det jätte bra med laget inte i skolan, men det kändes som att allting verkade funka där så det känns väldigt bra ! :)
Jag har också fått fyra olika bra nyheter inom fotbollen denna veckan och jag har själv lagt märke till hur mycket jag har utvecklats under året, och detta året är ett till år där jag SKA och kommer utvecklas ännu mer, så det är positivt. Bara positivt idag, det gillar vi !

Hade nyss världens skönaste middag också, riktigt gött att verkligen skratta ut med familjen, det tackar man inte nej till.
Nu ska jag återgå till fredagskvällen!

// Bess

you are my sunshine

hej!
Ville bara säga att jag har lite fullt upp just nu !
Det här är inte riktigt min vecka om man säger så, massa saker har hänt och sånt! Så jag måste hinna glädjas och sörja!
Men är förmodligen tillbaks till helgen så kan ni få veta lite mer ;)// Bess