Bess

Snart tillbaka promise

Tack allihopa som har hört av sig på olika sätt och tyckt att jag ska börja blogga igen. När jag kommer tillbaka ska jag börja kämpa för att få fler människor nyfikna på min blogg. Läsarna har sänkts, såklart... men visa kikar fortfarande in , nyfikna på när jag börjar igen! Så kul att se och höra, tack så mycket! Ni är bäst:D

Jag hade tänkt börja efter påsklovet. Helt säker. Ska göra en hel renovering här, och jag åker till spanien om en vecka så inte så smart att börja blogga nu och inte kunna garantera något under 10 dagar. Men titta in på måndag vecka 14. Jag har förmodlingen nog inte hunnit fixa än då eftersom jag kommer hem på söndagen. Men i så fall blir det på tisdag.
En stor spark i baken på mig, så sprutar vi snart igång! Yeeaaah!

// Bess

breaking the silence

hej! Nej jag är inte tillbaka än.. Men jag planerar på att komma tillbaka snart. Vill först fräscha upp bloggen lite och även fylla mig själv med insperation och idéer på hur jag sedan kan fortsätta blogga.
Planerar att komma tillbaks efter påsklovet.  Men kommer nog börja lite smått innan, vi får la se;)hiss till solen som har kikat fram nu det senaste dagarna!

//Bess

Upp