Bess

Catching fire

Godkväll!
Kom hem för ungefär en halv timme sedan efter att ha jobbat nästintill hela dagen. Dagen började att jag på något sätt försov mig, hade stängt av alarmet på något sätt och fortsatt sova. Men på tio minuter kom jag upp ur sängen och klädde på mig och sminkade mig. Därefter åkte vi iväg till kontoret. Vid elva tiden var jag hos sjukgymnasten och då gick vi igenom och gjorde ett nytt ännu jobbigare träningsprogram. Det gäller att ligga i nu, mitt skadade har 72% av den muskelmassan mitt friska ben har. Detta innebär att jag måste öka muskelmassan med 30% till mars. Men det ska väl inte vara några problem ;)
Vi bokade även en tid hos en fystränare för genomgång kring olika slags tekniker och övningar med skivstång, bland annat frivändning. Det ska bli spännande och en bra början på min fem veckors period som börjar på måndag. Mycket cardio nu, mest för att bli av med så mycket kroppsfett som möjligt och därmed tighta tlll kroppen lite.
Detta innebär en kost med så lite kcal som möjligt. Vet att detta kommer kännas bra för både fysisk och psykiskt för min skull!

Då jag är väldigt trött och nere på grund av förkylning så blir det att bara mysa under filtar och kolla på film hela kvällen. Ska börja med att se klart på catching fire.

Om ni vill så får ni gärna följa min instagram beccaagustafsson, heter jag där. La precis upp denna bild. Så himla härlig!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas