Bess

Cause you are brilliant

Hejsan svejsan!
Här sitter jag en fredagskväll och försöker beta av så mycket som möjligt av plugg. Vi har egentligen inte så mycket plugg, men för min del gäller det att vara så noggrann jag kan i alla moment.
Nästa vecka har vi nämligen lite grann som ska bockas av, exempelvis ska vi pitcha vår affärsidé utifrån vår budget i entreprenörskapen, vi ska även ha en liten skrivning i svenskan, samt en inlämning av en labbrapport i biologin samt ett viktigt seminarium som berör både biologi och kemi. Så just nu försöker jag beta av de små grejerna så jag nästa vecka kan fokusera främst på seminariet. 

Men nog om allt plugg, idag är det äntligen fredag vilket för många innebär ledighet. Men vi ska tyvärr ha skola imorgon. Anledningen är för att det är öppet hus och dem som är där ska se hur vi arbetar och så. 
Well, vi ska ha en laboration i alla fall och jag kommer vara där mellan 11:00-12:45 så det är inte så himla länge. 

Igår bloggade jag inte, men jag glömde det. Jag jobbade på förmiddagen, gick i skolan fram till tre och därefter gick jag till gymmet, men väl där kände jag efter och min kropp behövde återhämtning så körde cykel och x-trainer.
Jag hade träningsvärk igår vilket resulterades i att min ben kändes blytunga och löpbandet var inget alternativ efter en km. Trots att jag hade planerat intervaller. 

Idag så åkte jag till sjukgymnasten efter skolan och körde igenom mitt nya träningsprogram. Övade även teknik på frivändningar. Var knappt någon människa där idag så det var lugnt och skönt. Extra skönt var det också att pappa hämtade mig så att jag slapp ta tåget hem. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas