Bess

Mom´s birthday

Goddag!
Känns som denna veckan har varit den långsammaste någonsin! Det kändes som det var Fredag igår, och då är veckan alltså två dagar för seg?
Veckan har inneburit en del tråkigheter men också roligheter. Jag hittade den perfekta balklänningen i tisdags, den var inte alls som jag hade "tänkt" mig. Jag var så inne på att ha en ljus klänning, men efter fyra affärer så hade jag fortfarande inte hittat någon fin ljus klänning, bara några med de mörkare stuket. En del blåa! Kanske för att min mamma tycker om blått så mycket, men det var faktiskt dem som föll mig i smaken. Men det blev ingen blå i slutändan. 
Vad det blev får ni se när dagen är kommen. 

Snön ligger fortfarande kvar och idag är det sol och blå himmel, då kan man inte låta bli att le lite och tänka positivt. Det är ju så fint! Nästintill magiskt! Jag ångrar mig att jag inte tog med mig kameran idag för att knäppa några magiska bilder. Jag får hoppas på att det blir sol ute imorgon också så även jag kan ta vara på detta! Just nu sitter jag på kontoret och jobbar, eller jag är klar med det jag ska göra och pappa sitter i möte så jag kan inte fråga honom vad jag ska göra. 
Passar på att läsa lite mer inför seminariet idag. Jag har endast lektion en halvtimme idag, men det är viktiga trettio minuter. Vi är så nära studenten nu och betygen känns lika viktiga som de brukar. Min framtid kommer att bestämmas utifrån vad jag får i dessa sista kurser. Vilken press tänker ni? Men för mig är det lite motivation som gör att jag kommer göra mitt yttersta i allt jag gör. Sedan om jag hade alldeles för höga mål så har jag åtminstone kommit en bra bit på vägen. 

Idag fyller min fantastiska mamma år. Hon gör allt för alla sina fyra barn och gör det på ett väldigt bra sätt! (trots att vi inte alltid ha tyckt det). Men nu när jag är mer vuxen så har man mer förståelse. 
Mamma blir 45 år , old but still gold. Nä men så gammal är hon inte. Still young and fun. Vi gick upp imorse och sjöng lite grann och gav henne små presenter. 
Grattis världens bästa mamma!!!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas