Bess

Morgonmys på condeco

Godmorgon!
Alarmet ringde halv sex imorse då jag hade tjugo minuter på mig att klä på mig och sminka mig. Sedan tog jag bussen och tåget in till stan. Där mötte jag upp Emelie för att kicka igång denna fredagen med en frukost på condeco. 
Testade den nya vid ullevi idag. Men jag blev något besviken på utbudet, det fanns typ en sort fralla att välja mellan. Jag förstår att de inte har frukostbuffé med gröt och sådant men kom igen, vad sägs om en fralla med skinka och ost?
Som tur var så var den frallan som fanns god trots att det endast var ost och paprika i. Med en bryggkaffe och en hallonsmoothie så blev det trots allt en god frukost. Hade ett bra sällskap i alla fall. 
Att käka frukost ute är något jag ska göra oftare under detta året! Äter hellre frukost än lunch ute. Det är en bra start på dagen i alla fall!

Nu sitter jag i caféet i skolan och inväntar att lektionen ska börja klockan halv nio. Skönt att det inte är så jättelång dag i skolan idag. Slutar vid ett. Därefter ska jag till sjukgymnasten och svettas lite.
Sedan ska jag hem till Emin och skriva klart en labbrapport innan jag ska iväg ut igen för att käka födelsedagsmiddag. Sara fyller 19år, helt sjukt hon fyllde ju precis 18! Haha. GRATTIS HJÄRTAT!
Efter middagen blir det utgång, får se hur det blir. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas