Bess

Otrohet

Läste precis Ellinor Löfgrens (nouw.com/pdotter) inlägg om hur det är att bli bedragen, hur svårt där att därefter kunna lita någonsin på en kille igen. 
Inlägget är jättefint och bra, men så tittar jag igenom kommentarerna lite snabbt och ser att det är en tjej som har skrivit såhär "min kille låg med en annan tjej i helgen, men eftersom vi 
alltid försöka lösa allt så har jag förlåtit honom". Den kommentaren gjorde mig så förbannat arg så nu är jag tvungen att skriva om det med. 

Att vara otrogen mot sin partner är ALLTID ett val. Man väljer bort sin partner för någon annan och gör något som fullständigt krossar sin partner. 
När man är i ett förhållande så ska man alltid vara varandras NO.1 inget annat. Om man har mage att vara otrogen så är det inte äkta kärlek. Då är det slut. Och det finns inga MEN. 
Till tjejen som skrev kommentaren, snälla du måste vara ärlig mot dig själv. DU älskar honom, HAN älskar inte dig. Man gör inte något sådant fruktansvärt mot någon man älskar och bryr sig om. 
Det gör ont att älska någon som inte älskar en tillbaka, men jag lovar er alla att the one is coming. Men så länge man låter någon annan bryta ner en och krossa en så kommer man aldrig kunna gå
vidare framåt i livet. Förlåt inte din partner och ge aldrig en andra chans. Visa att du är mer värd än ge din partner flera chanser, har den fått dig en gång så kan man inte få dig igen. 

PUSS OCH GODNATT

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas