Bess

Slut för idag

Då vart denna tisdagen också över, känns underligt varje gång man lägger sig i sängen och tänker igenom vad man har gjort under dagen. Speciellt när det kommer till vardagar för då kan man vara nöjd över sig själv.
Trots att jag hade spänningshuvudvärk när jag skulle till gymmet idag så körde jag ändå på. Vet att den brukar släppa när jag tränar, men idag gjorde den inte det så jag fick avsluta lite tidigare än tänkt.
Trots det så körde jag x-trainer 20minuter, cykel 15 minuter och påbörjade intervallerna som jag körde igår, men hoppade över den femte. Känns konstigt nu såhär i efterhand att jag inte körde på den sista också, men
som jag har sagt så är ett av nyårslöftena jag har att lyssna mer på kroppen. So there we go, jag lyssnade på kroppen och är stolt över det!

När jag kom hem så hade mamma lagat jättegod fisk med potatismos. Så himmelskt gott just då när jag var vrålhungrig. Efter det har jag duschat, skrivit lite på föreläsningen och satt på en tvättmaskin. 
Det är den jag sitter och väntar på just nu, alla mina träningskläder låg i tvätthögen och väntade på att bli tvättade så har inget annat val. Imorgon är det nämligen sjukgymnasten som gäller och innan det
en genomgång med en fystränare, spännande!

Nu ska jag väl ta fram morgondagens outfit och göra i ordning mig för läggdags. Imorgon ska jag upp tidigt nämligen, redan vid sex. Puuh, finns inte så mycket att göra åt saken utan det är bara att bita ihop!
See you tomorrow

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas