Bess

Kategori: Foton

Halloween

Igår var vi ett gäng som fick ta del av pappas glädje i hans nya kök. I och med att det är halloween så hade vi halloween tema. Blev väldigt lyckat!

Latest snapshots

testade celsius, var jätteäckligt/ biologilektion / snyggaste outfiten / bilden talar för sig själv

bild från min och Emmas pw / en bild om att längta till fredag / slappis / saga flätade mitt hår

Fina Sumaya inför klssfotot / min frukost häromdagen / sjukgymnasten / när jag kom hem en fredag och hade pluggat hela natten innan

 

Saga innan hon skulle in och tävla, Emin börjar bli hästvan / en selfie / världens sötaste / pestopasta på EH <333

BILDER FRÃ…N SPANIEN

Lite bilder tagna från balkongen från vårt hus. Varje gång jag kommer dit så beundras jag av hur mycket man kan se över hela Benidorm stad.

Det område vi bodde i heter Sierra Cortina. Det är i princip bara turister som har köpt sig ett hus här. Jag har då aldrig träffat på en spanjor runtomkring där förutom de som sitter i vaktbåsen och de som städar poolen och vattnar all grönska.Är inte så jätte insatt men säkerheten där är väldigt prioriterat. Området är liksom inhängnat och området har en stor grind.

Lite bilder från en utgång. Mitt objekt har ingen blixt så det är svårt att få till bra bilder i mörkret. Men dessa är ändå hyfsade.

Sen tog jag en del strandbilder, dock bara med mobilkameran. Vi hängde vid stranden varje dag förutom en dag. Man gillar det mer och mer nu när man blir äldre. När jag var yngre älskade jag att bada i poolen. Nu gillar jag att ta ett dopp i havet.

R O A D T R I P

Hej kära ni!
igår fyllde pappa år så vi firade honom lite grann med god middag och tårta och så. Sedan pluggade jag nästan hela dagen.

Imorse så hoppade jag in i bilen med lite mat i bagageluckan och solbrillorna på. Hämtade upp Emin i stan sedan åkte vi till ett ställe jag spenderade mycket tid på under min barndom. Det tog nästan en och en halvtimme dit men det var de värt. Vi har haft det så underbart idag! Alldeles lagom varmt, tagit massor med bilder vid havet, pratat och jag har visat ett och annat. Dagen har varit perfekt helt enkelt! Har massor med bilder men här får ni ta del av några.

need to sleep

hej!
Ligger i sängen, är hur trött som helst så ska nog ta en powernap. Behöver det. 
Klockan ringde vid 6 i
morse och det enda jag kunde tänka var att jag skulle banga dagens planer. 
men jag kom upp, och jag åkte tillsammans med min mamma och syskon till ullared. En utflykt sådär tillsammans. jag hittade lite nödvändigheter så som smink och vantar och sånt. 
Vi kom hem för kanske en timme sedan och jag är som sagt väldigt trött. 

Ikväll ska jag (finally) träffa Emma. Kan inte minnas senast vi sågs, men minst ett halvår. Helt sjukt egentligen eftersom vi bor ganska nära varandra. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men hon hade en idé så får se när hon berättar.
Hoppas på att vi ska träna lite grann och sedan vet jag att vi ska snacka en hel del. Det är ett måste. Haha, svårt att umgås utan att säga ett enda ord i och för sig... ;)

Här får ni ta del av några bilder, kolla in Sara, en riktig klippa