Bess

Kategori: Quotes

ED SHEERAN

En av mina favoritartister 'är Ed Sheeran, Hans låter är så så bra <33

W I N T E R

            

  jag kan inte undvika att säga att  jag älskar allting som har och göra  med julen. Även de dagar då jag kommer att få stå och frysa ihjäl medan jag väntar på bussen så är det just dessa saker som gör allting något speciellt. Vissa saker här har varit något man endast kan se på filmer, men denna vintern är också den första då jag har en min alldeles egna kärlek. Det är lycka ska ni veta. 
Hade kunnat leta efter fler bilder 
men hade varit uppe hela natten dåå. 

Kanske tycker ni det är tidigt att redan nu börja tänka så här?  men julen och allt som hör till är över så himla snabbt varje gång. Så tråkigt!

 jag är i god tid ute också  med att köpa lite julklappar, vilket känns otroligt skönt.  mest för att jag älskar att köpa presenter till andra, och för att jag gillar att dra ut på stämningen. 

pusss 

before I die

hej! har helt och hållet fastnat för en bok och kan inte sluta att läsa. As jobbigt faktiskt. Men har nu en liten stund tittat lite på vad jag verkligen vill göra innan jag dör. Saker som inte ska vara så svåra att fixa heller. Ska verkligen skriva ner detta och checka av om jag har gjort vissa saker. Det finns lite fler saker än detta men det är lite hemligare saker ;)
Tycker det är viktigt att utmana sig själv lite och göra saker man annars inte skulle göra tror jag.